"Ди Цайт": Путин бил извънбрачно дете

Свят

09-05-2015, 09:19

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Всеки, опитал да даде гласност на истинския произход на Владимир Путин, бил ликвидиран

Владимир Путин е извънбрачно дете. Майка му Вера Путина (88 г.) живее в грузинското село Метекни, писа германският “Ди Цайт”, предаде кореспондентката на "Труд" в Берлин Ваня Енчева.
Авторът Щефен Доберт разговарял с Вера Путина и с други ключови свидетели от детството на руския президент. Тя казва, че когато забременяла, не знаела, че любимият й Платон Привалов е женен с деца, разделят се. Като извънбрачно дете Владимир носи фамилията на майка си. По-късно Вера се омъжва за грузинец, мести се в Грузия, дори учил там. Но мъжът й в един момент не искал да гледа и Вова, вече на 8 години. Дава го на майка си и баща си, те пък му намират приемно семейство. Това са Владимир Спиридонович Путин и Мария Ивановна Путина (вече покойници), които са роднини на дядото на Путин. Те записват, че е роден на 7 октомври 1952 г., но според Вера истинската дата е 7 октомври 1950 г. "Сигурна съм, че Вова е моят син", казва тя във видео към публикацията.
"Ди Цайт" твърди, че всеки, опитал да даде гласност на истинския произход на Владимир Путин, бил ликвидиран, като сред жертвите били руският журналист Артьом Боровик и италианският Антонио Русо.