Нападение с пудра захар по Адам Ливайн (ВИДЕО)

Нападателят е арестуван, изясняват се причините за неговите действия

Разбивачът на женски сърца Адам Ливайн беше подло атакуван на път за интервю в Холивуд. Вокалистът на групата „Марун 5“ беше ударен право в лицето с пудра захар, съобщава tmz.com. Обявеният за секссимвол в множество класации Адам бил тръгнал на участие при Джими Кимъл в Холивуд студио. Той се отклонил за малко, за да даде автографи на чакащите го фенове. Внезапно, обаче, към лицето му полетяла топка пудра захар. Половината от лицето му била изцапана. Актьорът останал много ядосан от случката.
Не е ясно дали нападателят е протестирал в името на някаква кауза или е поредният идиот, правещ си тъпи майтапи, каквито напоследък доста се завъдиха в Холивуд. Той, обаче, е заловен от охраната и арестуван от полицията.

Подобни нападения с бели прахообразни вещества са се случвали и преди. Ким Кардашиян бе опръскана с брашно по време на представяне на нов продукт с нейното име, преди време.

Нападението с брашно или други цапащи но безопасни за здравето прахообразни вещества замести хвърлянето на яйца и домати в знак на протест.