Дъщерята на Холи Бери продава лимонада

Актрисата възпитава Нала да помага на нуждаещите се

Носителката на Оскар Холи Бери е изиграла десетки роли в своята кариера, но както самата тя признава, нейната основна роля е ролята на майка.

В събота, звездата бе награден за своята помощ към нуждаещите се. В речта си, Холи призна, че нищо от това не би било възможно без децата й, те й помогнали да осъзнае значението на защитата и грижата за другите.

"Децата - най-важното, най-ценното и най-крехкото, което имаме на планетата. Наше задължение е да ги защитим, - казва Бери. - Имаме ли деца или не, няма значение. Наше задължение е да ги защитим. "

48-годишната знаменитост има две деца, 7-годишният Нала от бившия си любим Габриел Обри и едногодишният Матео от съпругът й французин Оливие Мартинес.

"Тази година посетих Никарагуа. Заедно с мен в това пътуване бе Нала. По време на посещението осъзнах, че основната ни цел като родители е да научим децата да бъдат отговорни и да разберат колко важно е да се грижат за другите, особено за децата, " казва звездата от " Готика".

 „Имайте предвид, че тази стъпка я предприех заради  дъщеря си и това беше много впечатляващо и поучително за нея. Нала започна да разсъждава като възрастен”, допълва Бери.

„Тя сама се досети, че не се нуждае от два велосипеда, и един стига, освен това се отказа от 15 кукли. Всички свои допълнителни дрехи и играчки тя събра и изпрати на нуждаещи се деца в Никарагуа. Освен това, два пъти седмично тя продава лимонада за да събере пари, а по-късно те също отиват за тези, които се нуждаят от тях. Много съм горда с нея . Много е важно да се научи детето да се грижи за друго дете ". Завършва актрисата.