Херо: Любо Пенев съживи ЦСКА

Левски се възползва от спад в Лудогорец

Димитър Димитров-Херо анализира пред Bulgariautre.bg играта на двата гранда ЦСКА и Левски в последно време. Той говори за завръщането на Любо Пенев на "Армията" като треньор, както и за победата за Купата на Левски над Лудогорец.

"Любо Пенев буквално съживи ЦСКА. В мача с Берое в Стара Загора видях един съвсем друг отбор на "червените". ЦСКА не вкара гол, но изглеждаше подреден във всяка една линия. И заслугата затова е на Любо Пенев. Отборът спечели много от неговото завръщане на "Армията". Смятам, че ЦСКА има всички шансове да победи Лудогорец за първенство. И също така, да се класира на място което му дава право за участие в европейските  клубни турнири", сподели Димитър Димитров-Херо.

"Левски се възползва от спада в последно време на Лудогорец. Имаше и малко шанс като отбеляза гол в края на мача. А малко преди това отмениха абсолютно редовен гол на Марселиньо за Лудогорец. Отборът на Левски спечели този мач, защото показа характер и ентусиазъм пред пълния стадион. Нормално е Стойчо Стоев да започне да свиква с обстановката на "Герена" и да намира верен път за ръководене на отбора. Все пак той има вече опит преди това като треньор на Лудогорец и е свикнал да работи под напрежение",  допълни още Димитър Димитров.