Шофьорът на Преслава убил човек на зебра и избягал

Блъснал пенсионер, избягал от мястото на инцидента и се опитал да покрие случая със съдействието на корумпирани катаджии

Преслава се оказа косвено замесена в тежко криминално престъпление. Нейният шофьор и озвучител Иван Саравски е обвинен за убийство по непредпазливост на пешеходна пътека. Катастрофата е станала на 6 декември м.г. на пешеходна пътека на бул. "Христо Ботев" близост до известен фолкклуб в Пловдив.

Саравски блъснал пенсионера, който по-късно издъхнал в болницата. Той избягал от местопроизшествието, а по-късно Борислав Тошев поел вината на шурея си Иван Саравски. Той отишъл в пътна полиция и признал, че той е бил зад волана на колата. Това станало по съвет на полицейски служител, съобщава TrafficNews.bg.
По-късно обаче Борислав размислил и направил самопризнания, тъй като разбрал че след като е причинил смърт, ще лежи в затвора. Запознати твърдят, че Борислав Ташев е баджанак на Саравски. Двамата са женени са сестрите Виктория и Марина Крушкови.

Всичко това стана ясно в съдебна зала, където още се гледат мерките задържане под стража, поискани от Окръжна прокуратура за Саравски, Илиев и циганина Сергей Джамбазки, който играел КПП на опашката за регистрации в КАТ - Пловдив.

Полицаят подучил Саравски как да се укрие и да прехвърли вината на свой близък. Саравски избрал шурея си Борислав Ташев.

На Саравски е повдигнато обвинение за това, че на 06.12.2014 г. в гр. Пловдив, при управление на моторно превозно средство - "Ауди", модел А3, е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смърт на Петко Петков, на 84 години, като деянието е извършено на пешеходна пътека и деецът е избягал от местопроизшествието.

Засега не е ясно дали Преслава е пътувала в колата на шофьора си Иван Саравски, ако съдим по профила на арестувания в социалните мрежи, двамата са прекарвали доста време заедно.