Кристиян Добрев: Много бързо изтече наказанието на Георги Йорданов

Който и да ни е съдия, искам да свири обективно

За шампионатния мач между Литекс и Локо (Сф) съдията ще бъде изтеглен два часа преди мача с жребии. Двамата кандидати за ръководене на този мач са Станислав Тодоров и Георги Йорданов.

Както е известно, Георги Йорданов направи страхотен гаф по време на мача в Разград Лудогорец - ЦСКА (4:0). При резултат 0:0 през първото полувреме Йорданов не изгони с директен червен картон Моци заради кунг-фу влизането му в гърдите на Николич. Дори не му показа и жълт картон. След като бе наказан, Йорданов си призна грешката и заяви, че е трябвало да изгони Моци.

Спортният директор на Локо(Сф) Кристиян Добрев коментира пред Bulgariautre.bg евентуалното назначение на Георги Йорданов на мача между Литекс и "червено-черните".

"Много бързо мина наказанието на Георги Йорданов. Не мога да кажа нищо обаче за него, след като нещата за съдия на нашия мач ще се решат с жребии между него и Станислав Тодоров", заяви Кристиян Добрев.

"Който и да е съдията на този мач, за нас е важно да свири обективно. Някои хора казват 50:50. Понякога това сравнение означава, ако е сбъркал в полза на единия отбор, да тръгне на компенсации за другия. Затова е по-добре наистина да си отваря очите и да свири това, което вижда", добави Кристиян Добрев.

"След като Левски и Черно море са на финал вече е ясно, че четвъртият в класирането на "А" група не може да участва в евротурнирите. От нас си зависи да се преборим за участие в Европа. Затова ни е нужна победа в Ловеч. Както разбира се и на Литекс. Очаква ни напрегнат мач", обяви Кристиян Добрев.