Ангел Червенков: ЦСКА се нуждае от финансова стабилност

Както и от добър клубен мениджмънт

Футболният специалист и анализатор Ангел Червенков познава отлично ЦСКА. Бил е играч на отбора. Също така е работил в треньорския щаб на "армейците" през годините. За Bulgariautre.bg Ангел Червенков коментира събитията на "Армията", свързани с появата на Любо Пенев, както и финансовата ситуация в клуба.


"Като треньор не смятам,че е коректно да коментирам работата на Галин Иванов и Владо Манчев, както и бъдещата на Любо Пенев. Ясно е, че голям клуб като ЦСКА разполага с млади и опитни имена в треньорската професия. Те могат да помогнат в определен момент", сподели Ангел Червенков.


"Преди да се говори за това кой ще бъде треньор на ЦСКА, в момента най-важното е клубът да получи финансова стабилност. Защото е очевидно, че играчите са силно притеснени от това какво ще стане с отбора и затова игрите им са неубедителни", смята Червенков.


"И най-опитният треньор да дойде в момента в ЦСКА без финансово оздравяване нищо не може да се направи. Ясно е, че докато завърши шампионата, за клуба е важно в движение да започне да се стабилизира финансово. И при някакво спокойствие съм убеден, че и играчите ще се успокоят и ще започнат да показват на какво са способни", допълни Ангел Червенков.