15 лв. за ден море до 22 юни

Общество

28-04-2015, 07:03

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Хотелите наддават за туристи с изгодни оферти

Хотелите край морето наддават за туристи, като предлагат примамливи оферти за времето от 20 април до 22 юни, когато започва истинския летен туристически сезон, пише "Монитор". Най-ниската оферта е 14,99 лв за нощувка със закуска и 19,99 лв. за нощувка със закуска и вечеря. Тя се предлага от 3-звездният хотел „Златен Рог“ в курорта „Златни пясъци“ и засега е първенец в наддаването. Следва го 3-звездният хотел „Детелина“ с оферта от 16 лв., включваща нощувка и закуска. Промоционалното предложение важи за ранни записвания само до 15 май. Нощувка със закуска само за 18 лв. от 1 до 25 юни пък предлага 2-звездният хотел „Малина“ в комплекса. 4-звезден лукс за 22 лв. със спа, външен и вътрешен басейн е предложението на хотел „Шипка“, което важи за периода от 11 до 31 май, а в периода от 1 до 16 юни цената става 26 лв. Майската оферта „Пролет за двама в Златни пясъци“ на хотела пък е за 1 нощувка на базата на All Inclusive, плюс ползване на SPA, за 69 лв. All inclusive или нощувка, закуска и вечеря на цени от 25 лв. има и 4-звездният Паркхотел Golden Beach на Златните, но при ранни записвания на принципа „купете сега, ползвайте от 3 май до 10 юни”.
С предложение за „Море през юни в Златни Пясъци“ с нощувка, закуска, вечеря, плюс безплатен басейн само за 27 лв. кани гости и 3-звездният хотел „Перуника“, който има и допълнителна екстра - безплатна нощувка на дете до 12 години. 5-звезден лукс на самия морски бряг предлага за 56 лева на ден хотел „Адмирал“. В цената е включена закуска и вечеря, безплатно ползване на вътрешен и външен басейн, шезлонги и чадъри на басейна, джакузи, сейф в стаята, безплатен вход за дискотека Privilege Club.
Майска уикенд оферта с All Inclusive Ultra+ за 54 лв. на ден има и „Хотел и спа Азалия“ в курорта Св. св. Константин и Елена. Наред с примамливите предложения, не липсват и оферти на отделни баровски хотели, където се предлагат цени от 390 до 600 лева на ден при Ultra All Inclusive.