27 април: Приемливи решения

Хороскоп

27-04-2015, 10:48

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Телец, Луна в Лъв. Астрологична картина на деня

Седмицата ще започне вяло и понеделник ще се окаже може би най-непродуктивния ден в нея, тъй като Луната ще се движи през отпускарски настроения Лъв, а и дори да успеем да проявим някаква инициатива днес, тя трудно ще на мери поддръжка от страна на хора и обстоятелства. Ентусиазмът обаче, ще продължи да поддържа нивата си от почивните дни, въпреки че ще гасне също толкова спонтанно колкото е възникнал. И слава Богу, тъй като днес повече от всякога ще сме привързани към личните си гледни точки упорито и непреклонно, което при един висок енергиен статус може да създаде доста напрежение в междуличностния обмен. Не планирайте важни срещи, разговори и преговори за вечерните часове!

 
Тъй като Луната се движи към Пълнолуние в най-продуктивната си фаза, би било добре дори и в ден като днешния да не се оставаме на течението. Бихме могли съвсем успешно да се фокусираме върху изпълнението на по-второстепенни дела и задачи, не изискващи задълбочено внимание и сериозни усилия. Някои дълго просрочили се колебания също ще трябва да намерят приемлива форма и решение, особено ако дългото им отлагане вече видимо възпрепятства прогреса в делата ни.
 
Работа и бизнес
Необходимостта от оформянето на окончателни решения ще бъде осезаема най-вече в деловата сфера. Търсете естествената логика и се абстрахирайте емоционални пристрастия и оптимистични очаквания. Усилията ни не само днес, но и през цялата седмица следва да бъдат насочени към укрепване на финансовото състояние и логиката ви трябва да следва именно тази посока. Подчертания интерес към рисковани и авантюристични средства за генериране на бързи печалби обаче, може да ви изведе далеч извън безопасните граници, особено днес, когато способностите ни за преценка са ограничени. Тенденцията да се фокусираме и зацикляме в подробности пък, може значително да намали продуктивността ни.
 
Здраве, хранене и красота
Сърдечно съдовата система е уязвима днес, поради което е необходимо съзнателно да редуцираме стреса. Това е задължително за хора страдащи от подобни заболявания. Луната вече започна нов мини цикъл който изисква освобождаване на организма от шлаки и замърсявания. Това ще избистри тена ви и ще направи кожата и косата по-устойчиви на неблагоприятни влияния. Денят е благоприятен за изпробването на нови козметични процедури и средства, както и за приготвянето на растителни лечебни и поддържащи козметични средства. Най-добре днес проведете разтоварваща диета. Ако обаче ежедневието ви изисква физическо натоварване и по-голям разход на енергия, просто се придържайте към вегетарианско меню.