Чочев този път не успя да вкара

Палермо загуби при гостуването на Парма

След като в два поредни мач вкара гол, сега Ивайло Чочев не можа да се разпише за своя Палермо, но пък изглежда започва да се утвърждава в титулярния състав на своя отбор.

Българският полузащитник отново бе сред стартовите 11 на сицилианците, които обаче отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Парма от 32-рия кръг на италианската Серия А.

Всъщност Чочев и в този мач можеше да вкара. В края на първото полувреме той бе много близо до попадение, след като се озова сам срещу вратаря на домакините, успя да го преодолее, след което обаче стреля слабо и неточно и топката бе спряна от защитник на Парма.

Иначе голът за успеха на „дуковете” бе дело на Антонио Ночерино в 22-ата минута от дузпа.

След поражението Палермо остава на 11-о място в клбасирането с 41 точки, докато независимо от успеха Парма е на последната позиция с едва 16 точки, на 15 от спасителното 17-о място, където е Аталанта.

Сериозни изненади допуснаха водещите отбори в таблицата. Лидерът Ювентус загуби градското дерби с Торино и отстъпи като гост с 1:2, а намиращия се на втората позиция Лацио не можа да победи Киево като домакин и срещата завърши наравно 1:1.