Възрастна крадла шета из "Драгалевци", издирват я през фейсбук (видео)

Потърпевшите се надяват внуците й да я познаят

Сръчна пенсионерка, хваната "в крачка", издирват софиянци чрез Фейсбук. Потърпевшите са публикували в мрежата видео от охранителните камери, които са запечатали завидната хладнокръвност на възрастна жена.

Действието се развива в Автоцентър Мотоексперт-Драгалевци София около 16 ч в четвъртък. Клиентка си плаща сметката на каса и си забравя телефона. Следващата клиентка е въпросната жена, която светкавично прибира скъпата вещ. 

"За съжаление въпреки жалбата в "полицията" още не е открита. Предадохме номера на автомобила на "ВЪЗРАСТНА ГОСПОЖА", но родните полицаи отговориха, че може да се реагира мигновено само при смъртен случай", пише потребителят, споделил видеото. 

"Споделете клипа, нека поне децата и внуците к я видят. Може съвестта им да проговори и да върнат телефона", призовават "ужилените".

 
Ловка кражба на Смартфон от ВЪЗРАСТНА ГОСПОЖА!!!

Действието се развива 16ч. 23.04.2015 в Автоцентър Мотоексперт-Драгалевци София. Клиентка си плаща сметката на каса и си забравя телефона. Следващата клиентка показва завидни умения в присвояването на чужди вещи...За съжаление въпреки жалбата в "полицията" още не е открита. Предадохме номера на автомобила на "ВЪЗРАСТНА ГОСПОЖА", но родните полицаи отговориха, че може да се реагира мигновено само при смъртен случай. Споделете клипа, нека поне децата и внуците и я видят. Може съвестта им да проговори и да върнат телефона.

Posted by hobyto.com on 24 април 2015 г.