24 април: Бъдете гъвкави

Хороскоп

23-04-2015, 17:25

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

20 - 26 април : Ползотворните вложения

Слънце в Телец, Луна в Рак. Астрологична картина на деня

В петък тенденциите и интересите от вчерашният ден ще се запазят и доразвият, но в междуличностния обмен ще наблюдаваме малко повече острота и непредсказуемост. Най-разумно е да прекараме първата половина от деня в усамотение, но ако не можете да си го позволите, то поне се постарайте да пропуснете покрай ушите си евентуалните остри провокации и неуместни шеги, към които днес мнозина ще се чувстват особено предразположени. Нещо повече, можете дори да подходите към подобно поведение като забавно шоу, позволяващо ви да придобиете представа за емоционалната и интелектуалната зрялост на събеседниците си.
 
Като изключим тези сутрешни недоразумения, денят може да премине спокойно и доста резултатно, особено ако уловите и развиете в себе си поканата на обстоятелствата да проявите състрадание и съпричастност, с което ще привлечете късмета на своя страна. Доброто направено днес, може да се окаже инвестиция в бъдещето ви. И докато сутрешните часове предполагат уединение, то следобедните ще удостоят с достойни резултати проявената активност и амбиция. Решителност няма да ни липсва, а най-подходящия момент за действие е настоящия, така че заявете смело вашите жизнени позиции чрез конкретни действия и разговори по същество. Ако успеете да придадете на интересите и намеренията си съвсем практическа форма, ще можете да постигнете забележим напредък.
 
Работа и бизнес
Денят е подходящ за активни и целенасочени действия по приоритетни задачи, но следва да имате готовност за нагаждане към неочаквана промяна в обстоятелствата. Част от тях могат да наложат необходимостта от просрочване на работното време, но пък и допълнителните усилия няма да останат незабелязани и невъзнаградени. Съществен напредък и сигурен резултат можем да очакваме също в по-трудоемки дейности, нуждаещи се от енергични действия и физически усилия.
 
Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за укрепване на костите, ставите, ноктите и косата. Лечебно и възстановително действие върху тялото имат водните процедури и масажите. Желателно да внесете разнообразие в менюто си с остри и сгряващи подправки, но следва да имате предвид, че стомахът е чувствителен и може да реагира на непознати вкусове, затова не си правете експерименти. Не е подходящо също така да гладувате и провеждате прочистващи практики, тъй като, за да има ефект от тях, организмът следва да бъде в седативно състояние, а днес той е твърде възбуден от мощните енергийни потоци, навлизащи в него. За да подкрепите усвояването им си намерете занимание изискващо умерено физическо натоварване.