Велизар Димитров: При Васил Божков ЦСКА беше наистина гранд

В Ловеч е нужна победа и нещата ще потръгнат

Последната информация, която се завъртя за собствеността на ЦСКА, бе свързана с бившият бос на "армейците" Васил Божков. При него отборът два пъти стана шампион на България през 2003 и 2005 година. Един от бившите играчи в този период бе Велизар Димитров. Ето как той  коментира информацията за евентуалното завръщане на бившия собственик на ЦСКА Васил Божков на "Армията"  пред  Bulgariautre.bg

"При Васил Божков ЦСКА наистина беше гранд. Отборът се чувстваше финансово на 100 процента обезпечен и ние играчите мислехме само за футбол", бяха първите думи на Велизар Димитров.

"Ако наистина Васил Божков се върне на "Армията" означава,че ще се завърне и сигурността в клуба. Тогава може да се говори и за обновяване  на базата в Панчарево, както и на представителния стадион. А футболистите които ще са част от отбора отново да мислят само и единствено за футбол", допълни Велизар Димитров.

"Що се отнася до седемте мача, в които ЦСКА не е вкарал гол, всичко за мен е на психологическа основа. Не може същият този отбор да беше първи през есента и сега само без някои играчи да се представя така. Затова съм убеден, че една победа в Ловеч ще върне отново сигурността в играчите и ще довършат сезона подобаващо за ЦСКА. Нещата отново ще потръгнат", сподели Велизар Димитров.