След операция Джони Деп продължи да снима „Карибски Пирати” 5

Актьорът нарани ръката си докато се забавлява

Холивудската звезда Джони Деп е възобновил работата си над петата част на филма "Карибски пирати" в Австралия, съобщи изданието "Дедлайн Холивуд". Новината идва само ден, след като бяха огласени притесненията, че заради заболяването на Деп снимките на продукцията могат да се забавят.
Продуцентът на "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" /Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales/ Джери Брукхаймер е разпространил първата фотография на Деп от снимачната площадка след завръщането му в Австралия в акаунта си в Туитър. Написал е: "Капитан Джак се завърна и ние няма да му позволим да си замине".


Холивудският актьор, изпълняващ ролята на капитан Джак Спароу, нарани ръката си в Австралия докато се забавлявал с мотоциклетиста Мика Дуан и се наложи да му бъде направена операция в Лос Анджелис. На 51-годишния Деп бе поставена метална пластина в пръста.
Представители на компанията "Дисни", която се занимава със заснемането на филма, увериха, че инцидентът с Джони Деп няма да се отрази на премиерата на лентата. Филмът "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" трябва да бъде пуснат на екран на 7 юли 2017 г.
Снимките на "Карибски пирати 5" започнаха през февруари в Австралия в района, известен като Златното крайбрежие. В поредното приключение Джефри Ръш се завръща в ролята на злия капитан Барбоса, а Орландо Блум - като Уил Търнър.
Испанският актьор и носител на "Оскар" Хавиер Бардем изпълнява ролята на злодея. Той се превъплъщава в образа на капитан Бранд - основния протагонист на главния герой капитан Джак Спароу.
Последният филм от поредицата "Карибски пирати: В непознати води" бе пуснат по кината през 2011 година. При бюджет от 250 млн. долара той донесе на създателите си 1,04 млрд. долара.