Най-високият бразилец си взе жена „кинта и двайсет”

Той е с ръст 234 см, тя само 150 см.

Бразилеца Джолисон Фернандес да Силва, най-високият в страната си с ръст 234 см, сключи брак със 150-сантиметровата Евем Медейрос, съобщи в. „Метро”. Сватбата на 28-годишния Да Силва и на 21-годишната Медейрос се е състояла в родния им град, чието име не е посочено. Казва се само, че е в щата Параиба, Източна Бразилия.
Мъжът, обявен за третия най-висок човек в света, разказва, че като дете бил принуден да напусне училище, тъй като всички се подигравали на високия му ръст. След това в продължение на няколко години отказвал да излезе от къщи. На 21-годишна възраст медици са отстранили доброкачествен тумор върху хипофизата, което е позволило да бъде спрян растежът му.
След това Да Силва започнал да излиза по улиците и станал много популярен. Имал много фенове, една от тях била и Евем Медейрос. „Когато я видях, разбрах, че това е любов от пръв поглед”, разказва мъжът.
След като най-високият бразилец и Медейрос се сгодили, мнозина започнали да го разпитват за сексуалния им живот. „Някои хора гледат размера на обувките ми и си правят погрешни изводи за размера на пениса ми”, казва Да Силва.
Въпреки че преди седем години растежът на мъжа е спрян, той е принуден всеки месец да си бие инжекции и всеки ден да пие лекарства, за да поддържа здравето си. Миналата година Да Силва е успял да завърши средното си образование. В близко бъдеще той иска да замине за Париж за срещата на най-високите хора на Земята.