Глобиха любовници за шумен секс с 12 500 евро

Възбудените палавници тормозели съседите от седем години

Италианска двойка бе глобена с 12 500 евро за прекалено шумен секс. През последните седем години, съседите на страстните любовници, не могли да мигнат дори за една нощ от оглушителните секс игри на комшиите .

Така живущите в един от апартаментите в Сан Мартино предявяват иск към своите съседи за прекомерно шумен секс. В резултат на това страстната двойка е глобена с 12 500 евро. Многострадалните съседи на шумните любовници, подали жалба срещу тях още през 2009 година. Тогава те определили страстните викове "оглушителни" и се оплакали, че нито те, нито техните две деца, могат да спят.

В резултат на това през 2011 г., неназован мъж е бил осъден на четири месеца затвор, а на неговата невеста е разпоредено да намали децибелите, пише The Daily Mail. След това двойката обжалвала присъдата, но тъй като не станали по-тихи по време на вечерната любовна игра съдът решава  да наложи глоба в размер на 9700 евро за неимуществени вреди, причинени на съседите.

Немирниците също са осъдени да заплатят 2700 евро съдебни такси. Въпреки това още докато текат съдебните спорове, съседите на шумната двойка се изнесли от жилището си и на тяхно място все още никой не се е настанил.

Подобен инцидент има и в Англия. Съседи се оплакват от Каролин Картрайт, която крещяла твърде силно по време на секс със съпруга си. В допълнение комшиите били принудени да слушат и страстните звуци от силен трясък на леглото в стената. След подадена жалба жената е осъдена на 12 седмици затвор и четири години изправителен труд.

След изтърпяване на присъдата жената си купила легло, което не причинява оглушителен шум при секс, но така и не признава вината си.