Радуканов: ЦСКА ще се успокои като се разбере кой командва

В Ловеч трябва да се отиде за победа, независимо от седемте мача без гол досега

Бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов коментира пред Bulgariautre.bg състоянието на "армейците"  и как е възможно отборът да се вдигне.


"В ЦСКА нещата ще се успокоят, когато се изясни изцяло кой командва отбора. За да може да има истинско финансово спокойствие. Няма как тези трусове да не влияят на футболистите", смята Милен Радуканов.

"Според мен е доблестно и честно от страна на новото ръководство да казва нещата честно в очите на играчите. Така всеки ще си направи сметката. И в отбора ще играят тези, които наистина имат желание да носят фланелката на ЦСКА", допълва Милен Радуканов.

"Тенденцията, която налагат Галин Иванов и Владо Манчев в отбора да играят тези, които се представят най-добре на тренировките, скоро ще даде плодове. Отборът трябва да премине трудния период, в който е изпаднал. Това става само с победи",споделя Радуканов.

"За мача в Ловеч, колкото и да изглежда труден, съм убеден, че двамата треньори Иванов и Манчев ще успеят да накарат отбора да играе за трите точки. ЦСКА никога не играе за равен, независимо от ситуациите, в които изпада. Целта винаги е била само и единствено победа", смята Милен Радуканов.