Пет червени картона и пет гола на Левски - ЦСКА

Спорт

18-04-2015, 10:00

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Гранд Про бие, Мания отстъпи на УНСС

Пет червени картона и пет гола видяха зрителите в хандбалната зала на НСА "В.Левски" в мача между Левски София Запад и ЦСКА - футзал, в първата среща от група "Б" от плейофите в Държавното първенство по футзал. Двубоят ще се запомни с неспортсменското поведение на играчите на двата тима, като в крайна сметка Левски спечели дербито с 3:2.

Даниел Несторов от Левски получи червен картон при резултат 1:0, след като удари с глава противников играч без топка. Малко след това хвърлена кутийка от бира от феновете на Левски удари вратаря на ЦСКА, а играч на "червените" поиска обяснение от съдийската маса доста афектиран, за което също получи червен картон.

През целия двубой феновете на София Запад хвърляха по терена всевъзможни предмети, заради които срещата бе спирана на няколко пъти. При резултат 3:2 национала Йосиф Шутев фаулира грубо откъснал се играч на ЦСКА, за което получи директен червен картон. Заради безмилостното влизане отзад "червените" играчи потърсиха саморазправа с Шутев, като последва меле на терена. То завърши с червен картон за футболист на ЦСКА. Малко преди края на срещата играч на ЦСКА излезе сам срещу вратаря, но не успя да реализира. В яда си той изрита топката по стража на Левски при спряла игра. За това си действие той бе изгонен с директен червен картон. Последваха нови ексцесии на терена, тъй като въпросният футболист отказваше да напусне игрището, а съдиите бяха готови да прекратят мача. В крайна сметка до това не се стигна и срещата се доигра.  Така Левски победи ЦСКА с 3:2.

В другия мач от вчерашния ден в столицата Черно море Мания отстъпи на УНСС с 1:4.

Без изненади преминаха първите мачове от Група "А" в зала "Владислав" на СК Черно море във Варна. Отборът на Гранд Про записа успех с 6:3 срещу МФК МАГ, а Планекс (Варна) надигра Ферион (София) с 4:0.

Ето и срещите, които ще се играят днес:

Варна:

18 ч. МФК МАГ - Планекс
20 ч. Гранд Про - Ферион

София:

18 ч. ЦСКА - УНСС
20 ч. Левски София Запад - Черно море Мания