София Вергара на съд за неродено дете

Бившият партньор на актрисата си иска ембрионите

През пролетта на миналата година, стана известно, че актрисата София Вергара е решила да скъса отношенията с любовника си Ник Льоб. За тази сериозна стъпка София писа в социалната мрежа, позовавайки се на факта, че не иска пресата да измисля невероятни истории и да се спекулира от нейно име.

"Не, че е всички се интересуват, но не давам на репортерите възможността да си измислят луди и нараняващи драматични истории, предпочитам да кажа на феновете си: Ник и аз решихме да се разделим. Имахме много проблеми опитвайки се да разберем как преминава времето ни заедно. Заради собствената ми, а сега и неговата работата ставаше все по-лошо и по-лошо. Не можехме да се забавляваме. Ние все още сме много близки, но вярваме, че това е най-добрия момент "- писа тогава Вергара.

Романът на София и Ник продължи повече от две години, през това време двойката не узакони връзката им и нямат общи деца. Но, както се оказва сега, знаменитостите здраво са работили по този въпрос.

За да придобият потомство, Вергара и Льоб заделили свой биоматериал с надеждата, че в бъдеще ще имат дете, родено от сурогатна майка. Въпреки това, двата опита за оплождане бяха увенчани с неуспех.

Сега стана ясно, че Ник е решил да съди бившата си възлюбена, защото е дала съгласие за унищожаването на своят биологичен материал (ембриони). Ник обяснява позицията си с това, че "животът започва със зачеването."

"Ник винаги е искал да има деца и той ще направи всичко възможно, за да спаси останалите два ембриона," - казва източник. "Ник е много емоционално свързан с тези ембриони, защото вече ги счита за живи."

Адвокатът на ищеца заяви, че първото дело е заведено от Льоб още през август миналата година, но така и не е придвижено. Между другото, с настоящия си годеник София няма планове да имат деца. Актрисата обяснява позицията си с това, че разликата във възрастта на двете й деца би била много голяма.  42-годишната София има 23-годишен син Маноло от брака си с Джо Гонзалес.