Танк и картечници се продават в Интернет

Общество

16-04-2015, 17:23

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Танкът се предлага на цена от 50 хиляди евро, като може да се договори и по-ниска

Танк с начална цена 50 хиляди евро е обявен за продажба в един от най-посещаваните български сайтове за обяви, съобщи „Дарик”. Машината е произведена през 1987 г. Началната цена е ориентировъчна и подлежи на договаряне, стана ясно от разговор с продавачите.

След като темата дали ще има война и дали България ще бъде фронтова държава е сред водещите за политиците в последните седмици, предприемчиви продавачи вече реагират в популярни сайтове за търговия.

Обявата е за танк Т55, а цената е по договаряне. В разговора с продавача става ясно, че първоначалната цена е 50 хиляди евро, но има възможност да бъде намалена при сериозен интерес от страна на купувача.

„Предлагаме още двигатели за Т34, Т55, Т72. Ако искате, и картечници имаме. Ние имаме лицензи, търговци сме”, обясни продавачът за „Дарик”.

Освен танка, се продават и два ЗИЛ-а, единият е на цена от 1111 лева. Наред с тях всеки може да си закупи резервни части, палатки, походни легла, походни кухни, агрегати за ток, шалтета, както и чаршафи.