Алла Пугачова чукна 66 години, празнува в Израел

Примадоната се оттегли от музикалната сцена, но това не означава, че не дърпа конците в руския шоубизнес

Известната руска певица Алла Пугачова отпразнува своят 66-ти рожден ден 15 април в Израел, където се лекува. Репортери научили, че певицата ще организира скромно тържество в тесен семеен кръг, както го прави през последните няколко години. Тя няма да се върне в Москва преди края на април, така че шумно парти в чест на 66-тата годишнина звездната примадона, която напълно се въздържат от употреба на алкохол, не се очаква.

Според съобщения в медиите, за да отбележи празника си актрисата е събрала само близки приятелите и семейството си - съпругът Максим Галкин, дъщеря й Кристина Орбакайте със съпруга си Михаил Земцов с дъщеричката си Клаудия.

Освен тях на масата са седнали и децата на певицата Лиза и Хари и внуците й Никита Пресняков, който успешно направи певческа кариера и Дени Байсаров курсант в кадетския корпус в Чечения.

Семейството на Пугачова е голямо

От рано сутринта валят интернет поздравления за 66-годишнината на певицата. Един от първите специални поздрави за Алла са  топлите думи от любящия  съпруг Максим Галкин. Шоумена публикува в своя профил трогателно четиристишие, като се обърна към жена си с уважение на Вие: "Пожелавам Ви здраве и любов, нека само радост Ви очаква занапред. Прав и светъл да е жизнения път, звездата на късмета нека да го освети!”.

След него се изредиха с поздравления бивши съпрузи, медийни звезди, колеги от сцената, приятели и журналисти.

Примадоната се оттегли от музикалната сцена преди няколко години, но това не означава, че не продължава да дърпа конците в руския шоубизнес. Музикалният риалити формат „Фабрика за звезди”, от който излизат новите таланти на Русия е именно нейна собственост.