Хваната в крачка! Риана шмърка кокаин (ВИДЕО)

Аматьорско видео взриви скандал, почти сигурно е, че певицата се друса с кока

Попзвездата Риана винаги е отричала да употребява наркотици, но признава че обича да пуши трева.

Преди два-три дни тя стана главна героиня в аматьорско видео, случаен човек я е заснел как смърка нещо, действията и държанието на певицата наподобяват консумиране на кокаин.

На кадрите, които са част от видеото, като че ли се вижда как певицата се подготвя да сложи подозрително вещество в носа си, докато се забавлява в женска компания на музикалния фестивал „Коачела“ в Калифорния.

Видеото беше публикувано в Instagram, но за много кратко, след което беше изтрито, но се появи в по-късно в YouTube. На него се вижда как 27-годишната звезда седи на една маса с приятели, които танцуват около нея.

Тя държи нещо като тръбичка или станиол, след което се вижда как държи носа си запушен в продължение на няколко секунди.

Според някои нейни фенове, видеото е спекулация и тя всъщност държи цигара. Факт е, че кадрите са с твърде лошо качество, за да може да се определи какво точно става на масата на Рири.

По принцип певицата от Барбадос е известна купонджийка, а като се имат предвид средите, в които се движи, не е изключено да посяга към дрогата.

Самата тя отрече с думите  „Не съм шмъркала, въртях си фишек”,  Риана е страстна почитателка на марихуаната и никога не е крила, че употребява.