Венци Стефанов пак скочи на Левски и ЦСКА

Спорт

15-04-2015, 10:44

Снимка:

LAP.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Венци Стефанов: Славия е създал Левски

Надскачат боя си, обяви президентът на Славия

Венцеслав Стефанов нападна грандовете в родния футбол. Президентът на Славия бе говори пред БНТ и за пореден път се изказа остро срещу Левски и ЦСКА и тяхното финансиране, и не подмина темата за съдиите.

"Знаете колко години Левски ги бутаха, колко години ЦСКА ги бутаха, същото беше и с Литекс. Когато има нормално съдийство, тогава побеждава по-добрият. Затова бихме и Левски.

Необходимо е от време на време да се подсещат някои съдии и техните ръководители, че футболът е само една игра и че те не трябва те да бъдат главни действащи лица, а да бъдат арбитри. Реферът трябва да отсъжда правилно, да спира играта за неспазване на спортментството. Когато реферът започне да диктува играта, тогава тя се обезсмисля. По света най-добрите съдиите не се забелязват.

Левски и ЦСКА надскачат боя си. Агонията в ЦСКА е от много години. Чувам неща за 101 човека спортно-технически екип... Това са безумни пари. Това може да си го позволиш, ако имаш финансите на Лудогорец. Ако имаш 30 милиона борч, стоиш върху бомба със закъснител", коментира Стефанов.