Изхвърлиха Джъстин Бийбър от музикален фестивал (ВИДЕО)

Нахалството му преминало всички граници

Канадската тийн звезда Джъстин Бийбър бе изхвърлен от охраната на фестивала Коачела.

Самочувствието на Бийбс получи тежък удар, след като певеца бе изгонен най-позорно от фестивала Коачела. Той е редовен посетител на музикалното събитие, но тази година престоят му приключи набързо заради нахалството му.

Джъстин провокирал скандал пред ВИП сектора, след като организаторите отказали да го пуснат там. Мястото било претъпкано и въпреки настояването на канадеца, той не успял да се вмъкне в него.

Случката се развила по време на изпълнението на Дрейк на сцената и Джъстин дори заявил, че лично е поканен от колегата си във ВИП-а. И това обаче не помогнало. Бийбър и антуражът му почакали известно време пред сектора и накрая жена от екипа на фестивала помъкнала младия идол за ръка към другия край. Няколко метра по-късно певецът и групичката му били обградени от охранителите и помолени да напуснат. Сайтът TMZ твърди, че над Джъстин е било упражнено насилие защото е отказал да напусне.

Бийбър си тръгнал с огромно недоволство и бурна сцена, в която заплашил да съди фестивала и охранителите за употребата на сила.

Досието от издънки на младия нервак вече е пълно с всякакви истории за скандали, обиди, побои, нападения и закононарушения, с които той редовно захранва страниците на жълтите издания по света.