Силвестър Сталоун превръща дъщерите си в стари моми

Екшън таткото разрешил първи срещи с мъже... чак след 40 годишна възраст

Легендарният актьор Силвестър Сталоун не се страхува, че дъщерите му може да останат стари моми. Точно обратното, като чели звездата от "Непобедимите" прави всичко възможно, за да постигне именно това.

Наскоро актьорът призна, че е забранил на своите дъщери – София (18), Систин (16) и Скарлет (13), да ходят по срещи с момчета, докато не навършат 40-годишна възраст.

"Бях шокиран, когато преди няколко години най-голямата ми дъщеря се прибра у дома с момче. Тогава забраних на дъщерите ми да се срещат с момчета докато не станат на 40. Не мога да съм баща, който лесно се примирява с това. Първият път, когато момче потърси София, беше, когато тя беше на 14. Тогава осъзнах, че няма да бъда добър баща", споделя Сталоун.
"Той каза "Къде е София?" и аз казах, че е заминала за Египет и никога няма да се върне", разказва още 67-годишният актьор. Той дори се е скарал с настоящия приятел на дъщеря си, когато се е срещнал с него за първи път.
"Здрависахме се и аз казах: "Не, трябва да се научиш да се здрависваш по-силно от това, приятелю. И двамата започнахме двубой по стискане на ръце", разказва още Сталоун.

Въпреки звездния статут на баща си, дъщерите на Сталоун, както впрочем и синовете на Дейвид Бекъм, понякога се срамуват от родителите си.

"Понякога им е неудобно да са смен. Понякога отивам да ги закарам до училище, но трябва да паркирам по-далеч от школото или те ме молят да се маскирам. Имайте предвид, че всички в училището им се радват да ме видят, но самите те никога. Това често се случва със звездните родители. " довършва картинката екшън таткото.