Рапърът Дрейк отвратен от мазната целувка на Мадона (ВИДЕО)

Младият певец стана жертва на скандалните лудории на 56-годишната кралица

Нейно величество Мадона отново успя да влезе в новинарските емисии след като буквално изсмука 28-годишният рапър на сцената.

Десетте секунди уста в уста с Мадона очевидно ужасиха изпълнителят, като видимо той не успя да скрие отвращението си, а публиката на фестивала “Коачела” изригна в истеричен екстаз.

В края на дуетното изпълнение Дрейк седи на стол, тогава кралицата на попа минава зад него, дръпва главата му назад, надвесва се над него и ... можем само да предполагаме какво се случва, но най-вероятно 56 годишният език на Мади е навлязъл дълбоко в гърлото на наполовина по-младия чернокож певец.

Но, не бързайте, най-интересното следва. Когато Мадона най-накрая се отдръпна от Дрейк, той се наведе и без да крие отвращението си избърса всички следи от похотливата атака над устата си. През това време, Мадона вече се беше запътила към изхода на сцената и само махна с ръка на писъците на публиката.

Видеото от изцепката на прочутата кугърка се радва на огромен интерес  в интернет, но коментарите определено не са в полза на Мадона. Блогърските изказвания към видеото никак не са мили, някои съветват „звездната пенсионерка” да отиде да прави шоу на сцената на някой стриптийз клуб, освобождавайки път на музикалната сцена за младите и талантливи колеги.

По-рано, Мадона шокира обществеността с безсрамно показване на гърдите си, като бюстът на певицата имаше голям успех. На официалната си страница в социалната мрежа Instagram безсрамницата има доволно много последователи, именно там тя пусна интимната снимка.

На фотото „русата амбиция” е топлес и ... с вдигнати ръце, а изражението на лицето й е замръзнало в почти хищнически израз. "Хм ... Все още имам много време да държа ръцете си вдигнати?" - Риторично пита феновете си звездата.

Те от своя страна почти единодушно се възхищават от прелестите на своята любимка. Причината е проста: на снимката на Мадона позира в много по-ранна възраст, отколкото е сега. "Красива, красива, перфектна жена" - дава своята оценка един от последователите.

"Уау!" - Накратко описват емоциите си други фенове. Третият не е лишен от поетичен талант и замечтано отбелязва: "Подобно на летящ ангел ..." Но имаше и по-предпазливи фенове. Един от тях остави следния коментар: "Чудя се колко дълго ще остане тук тази снимка? Докато Instagram не я блокира? Но истината е, че не може да ме спре! Тя е царица ... "(последната дума не може да се напише тук, б.а.).