36 годишната Мишел Родригес не иска деца и семейство

Актрисата е съсредоточена в кариерата и забавленията, започва да пише сценарии

Холивудската актриса Мишел Родригес навърши 36 години, но все още не познава радостта от майчинството и не се е задържала в сериозни, дългосрочни отношения с мъж. Звезда на "Бързи и яростни", обясни причините, поради които отказала да се омъжи и да роди.

Оказва се, че за тази страстна, привлекателна брюнетка, която се снима в боксофис филми и краси кориците на списанията, всичко в живота трябва да бъде хармонично. Но Мишел признава, че в любовта, за разлика от кариерата, тя е отчаяно нещастна.

"Аз съм вълк единак. Бягам от любовта, вече половин година не се срещам с никой"- разкрива възгледите си за живота Родригес. Актрисата предполага, че причината за това е сложният й характер.

"Моят проблем е, че съм малко по-взискателна кучка" - цитира самокритичната звезда изданието „Интервю”. Мишел е категорична, че скоро няма намерение да създава семейство и да ражда деца.

На първо място, бременността може непоправимо да развали отличните й физически данни. Но това не е единствената причина. "Не искам да прекарам последните години от младостта си в отглеждане на потомство. На 36 съм, но не съм изпълнила своето предназначение. Мисля, че ще наема сурогатна майка "- смеейки се казва Родригес.

 Бъдещето си актрисата вижда в създаването на сценарии за филми. "Това е момента да стана писател. Вече имам около пет истории в ума, всички много достойни. Въпреки, че това е само контур, но тази година ще ги оформя подробно. В допълнение, имам готин детски проект, който смятам бързо да осъществя." ентусиазирано разказва бъдещите си планове непоправимата кариеристка.