10 април : Доверете се на интуицията си

Хороскоп

09-04-2015, 19:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Празния ход на Луната

Слънце в Овен, Луна в Стрелец - Козирог. Астрологична картина на деня

Намаляващата Луна в следващите няколко дни ще ни съдейства да превключим на празнична вълна, въпреки преминаването и през деловия и сдържан Козирог. Важните решения вече са взети, ключовите стъпки направени и сега можем единствено да доизкусурим нещо или да си направим генералните изводи. А живота ще позабави своите темпове, слава Богу, тъкмо навреме, преди ентусиазмът така да ни е завладял, че да започнем да действаме преди да обмислим постъпките си. Здравия разум обаче няма да ни предаде, а и настроението ни ще стане далеч по прагматично и ориентирано към конкретни резултати. Така тези които желаят да си почиват ще могат да уредят всички необходими условия и подробности гарантиращи пълноценен отдих, а най-амбициозните и неуморими работохолици ще могат да поработят на спокойствие и да се фокусират върху изпълнението на намеренията си без да се разсейват.
 
Денят е благоприятен за взаимодействие с органите на властта, но тъй като е почивен можете да пренасочите вниманието си общуване и търсене на защита и покровителство от висшестоящи фигури и хора разполагащи с власт и авторитет. Собствените ви родители и тези които приемате за свои учители също могат да ви окажат значително съдействие с мъдри съвети или лична подкрепа. Ще имате възможност да представите идеите и проблемите си, да бъдете чути и разбрани, което би могло да подпомогне развитието на делата ви в желаното направление. 
 
Луната ще се движи на празен ход, затова не си струва да се заемате с дела изискващи бързо развитие и незабавни резултати. Затова пък пътуванията ще протичат далеч по-спокойно и приятно в сравнение с вчерашният ден. Посещението в храмовете и участието в празничното Богослужение и ритуалите вероятно ще бъдат източник на нови съкровени усещания и религиозни преживявания. Всъщност, доверете се на интуицията си -тя ще ви заведе точно там където ще можете да се насладите на приятни емоции и впечатления.

Здраве, хранене и красота
Денят е свързан с кръвообращението и е благоприятен за всякакви пречистващи процедури-най-вече на кръвта. Те ще ви гарантират сияйна кожа и здрава коса, както и намаляване на риска от натрупване на излишни килограми, появата на отоци и целулит. Благоприятен ден за билко-лечение и фитотерапии. Много стимулиращо въздействие върху кожата и целия организъм ще имат контрастните душове.