Инджов пред ново отказване от ЦСКА, НАП погва клуба

Спорт

09-04-2015, 15:22

Снимка:

LAP.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инджов и Манджуков връчиха акциите си на феновете

Бизнесменът открил драстични разлики между представените от Томов документи и реалните задължения към Агенцията по приходи

Юлиян Инджов отново е пред напускане на ЦСКА. Сторителният предприемач е основен акционер в клуба. Той вече предаде дела си на двамата излъчени от феновете представители Борислав Лазаров и Милко Георгиев, но въпреки това акциите бяха прехвърлени само с пълномощно и остават на негово име, а междувременно той продължава да помага на клуба за най-различни плащания.

Сега обаче Инджов е на път окончателно да се откаже от ЦСКА. Причината са огромните дългове към Националната агенция по приходите. Тази сутрин той лично е отишъл до агенцията и открил драстични разлики между представените от Александър Томов документи и реалното състояние на задълженията.

„Не се ангажирам с определението нов главен акционер на ЦСКА. Аз съм само проводник на акциите между Александър Томов и евентуалния нов човек, който ще ги получи. Питате ме кой е той? Не мога да ви отговоря. Феновете го търсят. Докато се случва това, ще помагам с каквото мога. Както знаете една от причините да се откажа преди време бе, че не бях допуснат до одит. Доколкото знам е започнат някакъв одит в ЦСКА, но резултати не мога да ви кажа“, каза Инджов пред "Гонг" и обяви, че НАП започва пълна финансова ревизия на ЦСКА.

„Това мога да ви го гарантирам на 100%. Не съм запознат с подробности около задълженията на ЦСКА към НАП, защото този проблем трябваше да го обезпечи Александър Томов. Доколкото знам има имот, който е прехвърлен на ЦСКА и е предложен за обезпечаване. Нямам представа дали той ще покрие всички задължения", допълни бизнесменът.