С благословията на Юпитер

Хороскоп

09-04-2015, 14:47

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

От днес 9 април, Юпитер възстановява обичайното си движение по хода на зодиакалните знаци.

Юпитер е планета която има пряко отношение към социалните сфери на живота, житейската философия, човешкия порив към благополучие и постижения, и до голяма степен влияе на личната ни самооценка, която без оптимизма и вдъхновението му значително се ограничава. Така с възстановяването на директното си движение Юпитер ще обезпечи стремежите ни към обществено признание, обогатяване на знанията и възприятията, социален обмен и отново ще придобием перспектива за бъдещето, при това благодарение на търпеливото чакане, допълнителната информация  и опита придобити по време на ретроградната фаза през последните близо четири месеца - далеч по реалистична.

При възстановяването на директното движение на Юпитер можем да очакваме продължение и обновяване на теми и дела които по ред причини са преживяли временен застой от началото на декември 2014 г. В същото време някои не съвсем перспективни начинания предприети през септември 2014 могат да достигнат до своя естествен финал. Онова което е по-съществено обаче е, че от днес нататък ще можем да разчитаме на мощната Юпитерова енергия за да осъществим сериозен напредък в личностното си развитие, бизнеса, образованието и политиката. Ще се пробудят амбициите ни и стремежите ни за израстване в кариерата, желанието за придобиване на слава и признание, като в същото време вероятностите и възможностите за реализацията им съществено ще се подобрят. 
 
Промяната на условията във външната среда ще даде възможност и за реализацията на идеи и решения проявата на които е била невъзможна досега. Така някои от досега съществуващите проблеми ще отпаднат от само себе си, а други ще намерят своето решение. Този който има какво да покаже на света ще получи възможност да заяви себе си с пълна сила. Това е времето на оптимистите, ярките, нестандартните, озарените личности, притежаващи развити лидерски качества. Те с основание могат да разчитат на подкрепата на Юпитер.Периодът е благоприятен за встъпване в нова длъжност, стартиране на нов бизнес начало на дългосрочни проекти в сферата на развлеченията, изкуството, рекламата, шоу-бизнеса, модата, хазарта, грижите и обслужването на нуждите и интересите на децата.  
 
Тъй като Юпитер ще се движи в хармоничен обмен с Уран до края на юни, можем да очакваме раждането на много нови и перспективни идеи и необичайни решения които ще дадат мощен тласък в развитието на по прогресивните области за изява на човешкия потенциал. От тях ще могат да се възползват онези които имат интереси в областта на IT бизнеса, медиите, внедряването на иновационни технологии, програмисти, астролози, учени. Можем да очакваме важни научни открития и нови разработки в областта на информатиката, енергетиката, авиацията, космоса и генното инженерство. Електронните медии ще придобиват нарастващо влияние в информационното поле, във формирането на общественото мнение, в организацията и координацията на груповите дейности и интереси.
 
В личен план в една или друга степен за всеки от нас ще се появят нови обстоятелства които ще ни подтикнат към обновяване и разширяване на представите които естествено ще повлияят и на личните ни цели. Ще нарасне и възприемчивостта ни към новите идеи и тенденции, което ще генерира желание да направим нещо ново, да излезем от шаблона, от обичайната си среда или област на интереси. Разбира се, не бива да губим връзката със здравия разум и следва да знаем че не всички наши пориви и намерения ще издържат проверката на реалността и времето. Особено онези продиктувани от неоснователни претенции за значимост, изключителност, гордост и тщеславие. Още в средата на лятото те могат да бъдат изобличени с гръмки скандали и провали. Юпитер често ни дава усещането че морето е до колене, така че бъдете внимателни!

На всички пожелавам мъдрост, късмет и истински подаръци от съдбата!