Ангел Червенков: ЦСКА ще прескача пропаст срещу Ботев (Пд)

Спорт

09-04-2015, 11:53

Снимка:

Sportonline.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА сменя трансферната политика

Първи изгонен футболист от Галин Иванов в ЦСКА

Завръщане на Бадема и Карачанаков на "Армията" през лятото ще означава джакпот

Футболният специалист Ангел Червенков познава добре ЦСКА защото е бил футболист в представителния състав и треньор в ДЮШ на "червените". Червенков коментира пред Bulgariautre.bg  предстоящия  шампионатен мач на ЦСКА с Ботев(Пд). Също така  и близкото бъдеще на армейския тим.


"ЦСКА ще прескача пропаст в шампионатния мач срещу Ботев(Пд). След крайно несполучливия старт на сезона е време отборът да тръгне нагоре. Загуба означава изпадане в още по-тежки затруднения. А за равен на "Армията" с който и да е отбор от страната е несериозно да се говори", категоричен е Ангел Червенков.


"Предстои интересен мач защото ЦСКА трябва да се измъква от лоша серия, а Ботев(Пд) също заявява амбиции и иска да се докаже след загубата в миналия кръг в Пловдив от Литекс", казва Ангел Червенков.


"Четох някъде,че Галин Иванов иска Тони Силва да влезе в час. И е напълно прав. Хайде разни недоказани чужденци да не се правят на звезди в нашето първенство. Ако наистина Гъргоров и Карачанаков през лятото се върнат на "Армията", това ще бъде нещо като джакпот за ЦСКА. Защото Гъргоров се е доказал като лидер. Има отлично виждане на играта. Бил е в ЦСКА и знае какво представлява духът на този клуб. Що се отнася до Карачанаков, момчето каза някои истини след като си тръгна и,че много му се е искало да играе с "червения" екип, но не е получавал възможност. Ето сега от лятото, ако се завърне, отново ще има тези възможности да се доказва с ЦСКА", допълва Ангел Червенков.