Непознат разби носа на Мерилин Менсън в заведение

Пияният побойник се ядосал на реплика към приятелката му

Музикантът Мерилин Менсън си „изяде” боя в закусвалня. Шокиращият певец получи удар в лицето от клиент, който твърди че Менсън е обидил приятелката му.

Неприятният инцидент се случил след концерт в канадския град Албърта. 46-годишният певец отишъл с групата си да хапне в закусвалнята Дени. Изпълнителят се надявал да се отпусне след шоуто, но това не станало.

Две момичета отишли до масата на артиста с молба за снимка. Въпреки това, Менсън отказал да се откъсне от яйцата и колбасите, и момичетата трябвало да напуснат без желаната снимка. Според очевидци, Мерилин обидил едно от момичетата. Няколко минути по-късно до масата на звездата изникнал видимо пиян човек и ударил певеца в лицето.

Оказало се, че това е приятелят на обиденото момиче. Интересно е, че по-късно в разговор с репортери певецът каза, че не е обидил никого. Според Мерилин, пияният мъж го ударил без причина.

Според изданието PageSix Мерилин Менсън смята да подаде съдебен иск срещу нападателя си.

Трябва обаче да се отбележи, че понякога и феновете стават жертви на своите икони, така например, наскоро по време на концерт, прочутия реге изпълнител Афромен направи голям скандал.

Изпълнителят ударил с един замах фенка, която се опитала да се изкачи на сцената. Жената паднала на пода и се разплакала. След инцидента, музиканта продължил концертната си програма без да отдава значение на случилото се.

За щастие, почитателката не е получила сериозни наранявания. Жената се отърсила от шока, станала и напуснала сцената. След шоуто Афромен е арестуван, но освободен след гаранция от 330 щатски долара.

Представителят на скандалната реге звезда каза, че той не е имал представа, кой се качва на сцената, мъж или жена. "Той просто видя, че на сцената има непознати. Той не обича това и не му хареса, "- каза представител на певеца.