Литекс отвърна брутално на "гелосаната делиорманска мъжка мастия"

Спорт

08-04-2015, 20:07

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Домусчиев шокира: Ботев и Литекс изиграха приятелски мач

Ловчанлии отговориха на Домусчиев

Ръководството на Литекс отвърна на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Босът на шампионите обяви, че мачът от последния кръг на ловчанлии срещу Ботев бил приятелски и това разбира се предизвика реакция и то не каква да е.

Тя дойде на официалния сайт на „оранжевите” и е подписана от целия Управителен съвет.

Ето какво гласи тя под заглавие: Делиормански (не)обрязани смислици

Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка мастия! Каква мила и комплексирана родна  картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесва…Много се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили…

Добре, че е делиорманската мисъл , та  да се възроди футбола, бизнеса и интелекта  на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити - чрез съдии или  футболен съюз, чрез играчи или ръководства на всякакви български и балкански отбори.

 Г-н футболен Гений, има стара българска поговорка. Когато двама си мерят футбола, не е необходимо трети да си слага корнера. Колкото и намазан да е той и колкото силни сърбежи да има. Обикновено, когато стърчиш високо, там горе,  е важно дали си със сюнет или имаш ушанка. Защото ветровете са силни и студени. Бъдете здрав, г-н Мислителю! Футбол има без Пеле и Марадона, ще има и без Ловеч и Ботев..

А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н“.

 

От Управителния съвет на  ПФК Литекс Ловеч