Преслава засмука сливиците на новото си гадже (СНИМКИ)

Христо Попов е на 24 години от Варна

Фолк певицата Преслава има ново гадже, гръмна сп. „Story“. Доказателството са папарашки снимки, на които Преслава облизва устните на млад мъж във варненската чалготека Плаза.

Според изданието, новата страст на певицата се казва Христо Попов и е на 24 години. Свалката между двамата тръгнала още преди година, а кога са се отдали на чувствата си остава загадка.

Снимката направена миналата седмица след участието на певицата във Варна показва, че певицата не се притеснява да интимничи пред десетки хора в заведението.

Христо Попов бил особено близък приятел на Калоян Арсенов, който неотдавна пък беше гадже на Анелия. Христо и Калоян обичали да излизат заедно и често купонясвали в мъжка компания. Калоян е син на бившия министър от кабинета на Симеон Сакскобургготски Долорес Арсенова и е един от най-желаните ергени. Той имаше връзка с Мис България Юлия Юриевич, която в момента пък е в обятията на Тодор Батков-младши, а по-късно „заби“ и колежката на Преслава – Анелия.

Кадрите обаче са недвусмислени и потвърждават раздялата на Преслава с Бирмата. Двамата се сблъскаха челно в столична дискотека след наградите на телевизия „Планета“, като според очевидци тогава се е стигнало и до размяна на шамари.

Покрай драмата се появиха слухове, че двамата отново са заедно, но явно рефренът „Лъжа е...“ си е чистата истина.