Бадема за Лудогорец: Ще се радвам да постигна победа над втори бивш отбор

Спорт

07-04-2015, 08:31

Автор:

БългарияУтре

Всичко от Автора

В първия си мач той записа победа 2:0 над отбора, в който прекара най-много време след напускането на Локо - ЦСКА

"В Стара Загора нещата ни се получиха много добре. След двата нулеви хикса накрая си вкарахме головете. Сега ни предстои мач срещу Лудогорец на нашия стадион. Те ще пристигнат в ролята на фаворит. Ние обаче ще дадем всичко от нас да ги затрудним максимално и да преследваме трите точки. Ще се радвам да постигна победа над втори бивш отбор след завръщането си в моя роден клуб".

Това обяви пред "24 часа" Емил Гъргоров. При изразителната победа на Локомотив (София) над Берое с 4:1 той отбеляза третото попадение. Голът бе първи за него, след като облече отново червено-черната фланелка. Офанзивният футболист се завърна при столичани, чийто юноша е, след пауза от близо 13 години. В първия си мач той записа победа 2:0 над отбора, в който прекара най-много време след напускането на Локо - ЦСКА.

"Железниачрите" приемат Лудогорец на 13 април. Последната загуба на Локо в първенството бе именно от разградчани - 1:5 на 30 ноември. След това в "А" група "червено-черните" наредиха общо 5 победи и две равенства.