Яневски: Уваренко е добър вратар, но бъдещето на ЦСКА е в Анатоли Господинов

Ако Николич беше вкарал в 5-ата минута и Моци бе изгонен в 21-ата ЦСКА щеше да бие

 Треньорът на вратарите в ДЮШ на ЦСКА Веселин Яневски коментира пред  Bulgariautre.bg голова ситуация за ЦСКА в началото на мача в Разград и бруталното нарушение на Моци. И в двата случая бе замесен Николич.


"Николич бе замесен  в две решаващи ситуации за ЦСКА. Ако в 5-ата минута бе отбелязал гол за 1:0 за ЦСКА и в 21-ата минута при същия резултат Моци бе отстранен с явен червен картон за бупталното влизане с бутонки срещу същия Николич, "армейците" щяха да победят със сигурност в Разград", категоричен бе треньорът на вратарите в ДЮШ на ЦСКА Веселин Яневски.


"Ако разгледаме само ситуацията със задължителния червен картон на Моци за нарушението срещу Николич, но резултатът бе останал 0:0 както си беше,тогава мога да кажа,че ЦСКА нямаше да загуби мача", заявява Веселин Яневски

" Уваренко който пази в Разград е добър вратар. Но бъдещето на ЦСКА е в млади вратари като Анатоли Господинов който в момента е втори вратар на "червените". Всеки фен ще предпочете да гледа българи вместо чужденци. И особено когато са минали юношеските им години през ЦСКА", допълни Веселин Яневски.