Емил Ангелов: На теория Хасково има шанс да остане в "А" група

Спорт

06-04-2015, 15:49

Снимка:

Sportonline.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хасково посяга към спасението, удари закъсалия Локо (Пд)

Със Стамен Белчев обиграваме млад състав

Бившият играч на Левски Емил Ангелов- Бабангида в момента е помощник-треньор на Хасково. Известно време заемаше тази длъжност докато наставник на отбора бе Емил Велев-Кокала. След като Велев се отказа да бъде треньор на Хасково на негово място дойде Стамен Белчев и негов помощник продължава да е Емил Ангелов който за  Bulgariautre.bg обясни дали Хасково има възможност да се спаси от изпадане.

"На теория Хасково има шанс да остане в "А" група. Позволявам си да го кажа това след като в отминалия кръг победихме на наш терен Локо(Пд) с 2:0. Ако продължаваме да печелим повечето мачове освен на наш терен и като гост, и преките ни съперници губят, тогава наистина имме шанс да се класираме на спасителното десето място", обясни Емил Ангелов.


"Въпреки,че имаме тази възможност да останем в групата нарочно не говорим за това като за задължителна цел за да не се нагнетява напрежение. Играчите ни трябва да играят мач за мач освободено и тогава ако се постигне нещо ще е добре дошло", добавя Емил Ангелов.


"Със старши треньора Стамен Белчев имаме желание да подмладим състава. Пак повтарям, на всяка цена няма да гоним дивото. Ако разбира се ни се отвори и най-малката възможност да останем в елита ще го направим", сподели Емил Ангелов.