Георги Марков: Ако играем добре, ще бием Лудогорец

Спорт

06-04-2015, 12:55

Снимка:

Sportonline.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Локо (Сф) разгроми Берое насред Стара Загора

Търсим място в Европа на принцип "мач за мач"

Изпълнителният директор на Локомотив (Сф) Георги Марков коментира пред  Bulgariautre.bg голямата победа на "червеночерните" в Стара Загора над Берое с 4:1. Както и как ще се подготви тимът за шампионатния домакински двубой с Лудогорец.

"Мачът в Стара Загора се разви идеално за нас и затова спечелихме. Не трябва да се заблуждаваме, че Берое игра слабо, независимо, че загуби с 1:4", сподели Георги Марков.

"Най-хубавото в този мач, освен трите точки, които взехме на традиционно трудния терен под Аязмото, е, че футболистите на Локомотив успяха да реализират почти всички създадени положения", допълни Георги Марков.
"Предстои ни домакински мач с Лудогорец, в който ако играем добре, ще спечелим. В никакъв случай играчите ни не са изпаднали в някаква еуфория",заяви Георги Марков.

"Нашата цел не е да ставаме шампиони, нито да гоним второто място. Няма значение,че сме на две точки от ЦСКА. Първоначално желанието ни бе да влезем в първата шестица. Направихме го. Сега искаме да спечелим място в евротурнирите, но го правим на принципа "мач за мач". Ако не успеем, няма да правим трагедия. На този етап вървим добре в класирането и към втората ни цел място в Европа и това е най-важното", каза Георги Марков.