6 април: Със силата на словото

Хороскоп

05-04-2015, 19:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Овен, Луна в Скорпион. Астрологична картина на деня

След твърде интензивния социален ангажимент през последните дни, днес е възможно да почувстваме желание за усамотение или най-малкото стремеж да избягаме от външно влияние. Денят е подходящ за уединение, но само при условие, че сме в състояние да запазим трезво състояние на ума и обективна преценка за себе си и околните. Усамотението ще ни даде възможност да се поразходим из по-дълбоките и тайнствени кътчета на душата си, където обаче е възможно да се натъкнем на не съвсем приятни образи и спомени. Не се поддавайте на илюзии и негативни мисли, а използвайте тази разходка за опознаване на вътрешните си проблеми и състояния.

 
Ако пък нямате възможност да прекарате деня в уединение, най-вероятно ще можете да се огледате в околните. Всичко казано и дочуто в този ден ще се окаже правдиво и по един или друг начин ще ви предаде послание, предназначено специално за вас. Можете да го използвате за компенсиране на недостатъците си, като указание за постигането на целите и желанията си или като намек, че трябва да фокусирате вниманието и интелектуалната си енергия в определена посока. И няма да сгрешите.
 
Силата на словото днес е неоспорима, затова бъдете максимално съзнателни към всичко което изричате. Ще трябва задължително да изпълните обещанията дадени днес, затова ще бъде добре обективно да прецените възможностите си.  Онези, които притежават ораторски таланти и способност да убеждават вероятно ще се убедят че разполагат с мощен и ценен ресурс.

Работа и бизнес
Професионалните ангажименти днес ще изискват повече последователност и внимание. Не се разсейвайте и не се опитвайте да правите няколко неща едновременно. Това със сигурност няма да ви помогне да свършите повече работа. В следобедните часове бъдете внимателни и не поемайте допълнителни ангажименти. Може да се окаже, че те надхвърлят възможностите ви. В методите на работа и при взимането на решения търсете по-творчески и нестандартен подход.

Здраве, хранене и красота
Уязвими са половата и отделителната системи.Добре е днес да преминете на разтоварващ хранителен режим, а ако се чувствате в добра физическа кондиция може и да погладувате. Гладуването проведено днес ще пречисти храносмилателната система и ще избистри тенът на лицето ви. Изключително силен ефект ще имат лимфодренажните масажи. Подходящо е също да почистите кожата или да се заемете с отстраняването на козметичните несъвършенства.