Биелса: Марсилия - ПСЖ е голямо дерби като Ривър - Бока

Спорт

03-04-2015, 18:19

Снимка:

Ройтерс

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шаешу пред трансфер в Марсилия

Златан Ибрахимович умее да вкарва голове от невъзможни позиции

В неделя вечер във френската Лига 1 ще се играе "Льо Класик" на "Стад Велодром" между двата непримирими съперника Марсилия и ПСЖ. Пред "Л'Екип" треньорът на марсилци Марсело Биелса разказва за своето вълнение преди тази среща, в коята неговият отбор ще се опита да се възползва от домакинството, да победи ПСЖ и да излезе начело. След 30-ия кръг ПСЖ е на първо място с 59 точки. Втори е Лион с 58, а трети Марсилия с 57 точки.

"За мен този мач срещу ПСЖ в Марсилия е един изключителен празник. Радвам се, че съм участник в такава голяма среща. В Аржентина хората са луди по футбола и ще гледат този великолепен мач. Този мач между Марсилия и ПСЖ е като Ривър и Бока в Аржентина", обяснява Биелса.

"Златан Ибрахимович е невероятен футболист който може да вкарва голове от невъзможни положения. Един от специалитетите му е когато е с гръб към вратата и после рязко се обръща и отбелязва гол отдалеч. Невероятен е. Надявам се обаче да го опазим в неделя", смята Биелса.

"Непосредствено преди мача ще кажа на моите момчета най-подходящите думи за тази среща. Няма да имат нужда от много слова, защото за такъв мач всеки иска да е на терена и да даде най-доброто от себе си", допълва Биелса.