Гълъбинов герой в Италия след страхотен гол (ВИДЕО)

Спорт

03-04-2015, 11:47

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Нападателят носи първи успех за наставника Кристиян Панучи

Българският национал Андрей Гълъбинов се превърна в герой за своя тим Ливорно, след като реализира единственото попадение при успеха над Ланчано с 1:0. 

Нападателят се разписа в самия край на първата част след мощен изстрел от средна дистанция. Интересното е, че това бе първа победа за наставника на тима Кристиян Панучи, който пое отбора преди 3 кръга.

В самия край на срещата, Гълъбинов бе заменен под бурните аплодисменти на местните фенове. 


"Първият гол и първата победа бяха важни за нас след трите поредни загуби. Гълъбинов вкара много красиво попадение и съм доволен от това, което показа за тима. Той имаше нужда да намери себе си. Тук в Ливорно има някои, които недоволстват от него (б.а поради отказа му да поднови своя договор), затова поисках от него да бъде спокоен и да покаже това, което може най-вече заради себе си и да промени своята съдба след известно мрънкане. Работи изключително професионално, както и останалите момчета и се стара много и направи голям мач. Успехът е важен, но не трябва да гледаме класирането. Имахме много проблеми и днес, когато Ланчано взе инициативата. Затова трябва да работим и да мислим мач за мач, имаме много неща да оправяме", коментира Панучи след двубоя.

 

След този успех, Ливорно е 7-и с 50 точки.