Зидар уби шефа си с чук в Бургас. Изхвърлил тялото му в гората

Крими

03-04-2015, 11:35

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Отново: Жена полетя от 4-ия етаж в Бургас (обновена)

85-годишният Георги наел Тихомир от Видин за ремонт на апартамент

85-годишният Георги Петров от Черноморец е убит с чук от работник, който е ремонтирал апартамента на мъжа в Бургас, съобщават от полицията.

Сигнал за инцидента е бил подаден в полицията в Бургас късно снощи. Тялото на умървения е открито в гористата местност край Горно Езерово. 

Възрастният мъж е наел за ремонт на апартамена си в центъра на Бургас, на ул. "Гладстон", Тихомир Трифонов, на 49 години от Видин.

След сингнал до полицията, че Георги Петров е изчезнал, късно снощи, Тихомир лично отишъл да отключи апартамента в Бургас, на разследващите за да бъде претърсен.

Малко по-късно при разпит обаче признава, че Георги Петров не е изчезнал е умъртвен от него, след удар в главата с чук. Според призназнията на зидаря, той лично измил кръвта и изнесъл тялото на възрастния мъж, качил го в колата си и го изхвърлил в гората край бургаския квартал. 

Трифонов е задържан с полицейска заповед за задържане на лице за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.