Емил Данчев: Никой от Олимпиакос не е питал за Бербатов

Все още няма преговори с Монако за удължаване на договора с Митко

Емил Данчев, който е мениджър на Димитър Бербатов, говори пред Bulgariautre.bg как се развиват нещата с преговорите с босовете на Монако за удължаването на договора на българина на стадион "Луи II". Също така Данчев обясни и за слуховете, които пращаха Митко в гръцкия гранд Олимпиакос.

"Никой от Олимпиакос не е питал за Бербатов. Да, това е исторически гранд на Гърция с много успехи в спраната и чужбина. Но не сме имали никакви разговори. Никой не се е обаждал от страна на Олимпиакос да търси контакт с нас", заяви Емил Данчев.

"Все още няма преговори за удължаване на договора на Митко в Монако. В момента, както знаете, отборът има много наситена програма. В средата на април предстоят двата четвъртфинални мача от Шампионската лига с Ювентус. Остават и осем кръга до края на първенството на Франция. Монако има своите шансове за третото място, което дава право на участие в плейофите за влизане в групите на Шампионската лига за следващия сезон", обясни Емил Данчев.


"Така,че в този момент пред Бербатов и неговите съотборници предстоят важни мачове. Предполагам,че към края на сезона ще може да се разговаря за бъдещето на Бербатов в Монако", допълни Емил Данчев.