Преди мача в Разград - Лупи успя да остави Галин на спокойствие

Спорт

02-04-2015, 11:49

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Предстоят важни часове за ЦСКА

Херо: ЦСКА и Левски ще бият Лудогорец

Иванов и Манчев подготвиха без шум "армейците" за дербито

4 април се оказа много подходяща дата за мача на ЦСКА в Разград с оглед на събитията които станаха на "Армията".


Така наречената "сакрална дата" 31 март за лицензите измести тотално медийните прожектори върху работата на новите треньори на ЦСКА Галин Иванов и Владо Манчев около решителния двубой на "армейците" в Разград.

Три акцента около ЦСКА спасиха спокойствието в подготовката на футболистите. От една страна подалият оставка бивш вече старши треньор Стойчо Младенов.

От друга, въпросната "сакрална" дата 31 март, която така и не бе разбрана от повечето медии,че няма нищо сакрално да вкараш входящи документи в БФС за искане на лиценз за наистина важната дата 31 май.

И трето, колизиите и дългите разговори на Александър Томов-Лупи с фамилиите Манджукови и Инджови за преструктурирането на властта в ЦСКА.

Наистина все важни работи, но които търпят развитие. А за конкретния мач в Разград ЦСКА  няма право на грешка ако иска да остане в битката за титлата.

И в крайна сметка така се получи,че Лупи и компания засенчиха подготовката на футболистите при новите треньори. Те буквално създадоха идеален медиен чадър над Галин, Владо и футболистите които се подготвиха наистина на спокойствие.

Приказките за бойкот за пари от някои състезатели и напрежение заради неизяснената все още собственост на клуба бяха по-скоро за цвят и да има все пак някакво обичайно напрежение на "Армията". Което да държи играчите с адреналин за решаващия мач на "армейците" в Разград.