Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради с първи стъпки в обществото

Лили - Роуз направи своят дебют по време на шоуто на Шанел в Ню Йорк

15-годишната  дъщеря на известния холивудски актьор Джони Деп, Лили-Роуз направи своят дебют  в обществото и демонстрира как едно момиче тихо процъфтява и става красиво.

В навечерието на 31 март, в Ню Йорк се проведе шоу на модна къща  Шанел. Събитието събра много чуждестранни знаменитости. По черния килим минаха Ванеса Паради в странна рошава рокля, безупречно стилна и изискана Джулиън Мур, скандалната звезда от филма "50 нюанса  сиво" Дакота Джонсън, "Снежанка" Лили Колинс, певеца Фарел Уилямс и съпругата му модел Никола Пелц, Алекса Чънг и много други.

Въпреки това, вниманието на много от журналистите бе привлечено от  15-годишната  дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп - Лили-Роуз. За своето първо появяване в обществото девойката избра тоалет в две части, който в момента е невероятно модерен: топ и пола в бледо син цвят.

Образът на лолитка, който майка й така умело експлоатира в началото на кариерата си, допълваха пуснати късо коси и обувки с контрастиращи върхове. Лили е по-голямото дете на Джони Деп и Ванеса Паради, по-малкото е 12-годишният Джак. Няма как да не се отбележи, че Лили Роуз е „одрала кожата“ на родителите си.

Клюкарите бяха буквално шокирани от това как неусетно незабележимата дъщеря на двете знаменитости се бе превърнала  в истинска красавица.

Появата на Лили-Роуз създаде истински фурор, фотографите не можеха да й се насладят молейки я за пози и завъртания. Семейството чинно пазеше децата си от фотографите, но ето, че вече на 15, Лили може да направи своят дебют в обществото.

Дъщерята на Деп чинно позира, като същевременно се поддържаше спокойното изражение на лицето си и така и не пожела да се усмихне. Девойката изглежда леко тъжна и замислена на всички снимки, което от една страна може да се отдаде на прекаления медиен интерес към нея и всички светкавици на фотоапарати, а от друга на скорошната раздяла на родителите ѝ и последвалия брак на баща ѝ с 28-годишната актриса Амбър Хърт.

Въпреки липсата на усмивка, не може да се отрече, че Лили е истинска красавица и с годините хубостта ѝ ще разцъфва още повече.

Майка й Ванеса Паради е дългогодишната муза на Карл Лагерфелд – творчески директор на Шанел. Тя е ходещо рекламно лице на великата модна марка и явно, че дъщеря ѝ Лили Роуз върви по нейните стъпки.