Джаферович: България е по-добра от Норвегия и ще играе бараж

Спорт

01-04-2015, 16:22

Снимка:

beroe.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Джаферович: Защо Макенджиев не бе повикан в националния?

Странно е,че футболист номер едно не пази срещу Италия, обясни хърватинът

Бившият играч на Берое и Локо (Сф) Ваня Джаферович коментира пред bulgariautre.bg  как ще се развие битката в нашата квалификационна група за европейското първенство във Франция. Ваня е хърватин по националност и се надява неговият национален отбор да спечели първото място в групата. Както и България да спечели срещу Норвегия третото място, което дава право на бараж.

"Убеден съм,че Хърватия ще задържи първото място в групата. Ние играем сполучливо с Италия и смятам, че ще продължим тази традиция", сподели Джаферович.

"България е по-силен отбор от Норвегия и мисля, че иате шансове за третото място, което ще ви даде право на бараж",заяви Джаферович.

"Останах приятно изненадан от начина, по-който игра България. Явно критиките към Ивелин Попов след мача с Малта са били по-жестоки и по-прибързани. Защото в мача с Италия Попето бе най-добър и отбеляза важен първи гол за България", анализира Джаферович.

"Странно ми бе, че футболист номер едно на България Владо Стоянов не бе предпочетен за титуляр вместо Ники Михайлов. Но треньорите на националния тим най-добре си знаят кой да пуснат на вратата в такъв мач. Може и да са прави като казват, че Владо не е направил най-добрите си мачове за националния тим за разлика от тези с Лудогорец", заяви Джаферович.