Петте най-опасни места за секс

Някои от вас може би обичат да експериментират, но по-добре внимавайте ако желанието ви споходи на следващите пет места

Благодарение участието на 2000 двойки, учени са успели да направят класация на петте най-опасни за секс  места.

В списъка на водеща позиция заема балконът.

Експерти посочват, че в пристъп на страст, можете да се пуснете и да полетите в целия си плам, да не говорим, че партньорът ви също може да изгуби реална представа и да прекали с мощността на тласъците.

Колата е поставена на второ място, както е отбелязано: неправилното движение може да ви запрати в грешната посока. Много голям процент от инцидентите се случват ако правите секс в движение, но и при спрял автомобил опасностите дебнат отвсякъде.

Не е безопасно да се прави секс и в гората, в която живеят много паяци и други отровни насекоми, да не говорим за хищниците. Освен това има и много жилещи, парещи и драскащи храсти и растения, като коприва, къпина и други бодливи такива.

Кухненска маса също не е най-доброто място за съвкупление, ако разбира се, не сте отстранили всички остри предмети и режещи прибори, както и лесно чупливата посуда, но според нас по-опасно от кухненската маса може да бъде „клатенето” на лодката.

Ако сте сами на малка лодка в дълбоки води, по-добре се разхладете и успокойте страстите докато стигнете до брега.

Петото място заемат асансьорът и други оживени места. Нагонът може да ви  накара да забравите за безопасността и така да се преврънете в обект на внимание от околните.

В подобна ситуация може да станете жертва на възмутени граждани, възбудени воайори или да „завършите” в полицията.