1 април : Не на шега

Хороскоп

31-03-2015, 17:37

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

30 март-5 април : Пролетно почистване

Сезонът на затъмненията

Слънце в Овен, Луна в Дева

Емоционално-адаптивните процеси, породени от видимите и невидимите изменения в обективната реалност ще продължат и днес. За разлика от предходните дни обаче, в сряда те ще добият по-минорен израз, въпреки традиционната нагласа към шеги и закачки в първият ден на април.А празничното настроение ще отстъпи място на деловата нагласа, която постепенно ще създаде една прагматична, лишена от емоции, почти стерилна среда.  Можем да я възприемем като  източник на душевен дискомфорт, или като възможност да се посветим съвсем прагматично на делови и организационни въпроси.
 
Поради напрегнатия обмен с официални лица и инстанции в сутрешните часове съвсем няма да ни е до шеги. Те ще ни напомнят по един категоричен, императивен начин за служебни и лични задължения, отговорности, ангажимента, които не бива да отлагаме, ако не желаем допълнителни усложнения. Така бързо ще се настроим на делва и съвсем практична вълна, изключваща възможностите за дълги сутрешни прозявки и размотаване. Затова пък самодисциплината и последователността ще ни помогнат бързо и качествено да се справим със организационни въпроси, липсата на яснота и ред в които, обичайно става причина и за липса на резултати. Пак благодарение на тях, ще можем да си съставим ясен и реалистичен график , който ще ни помогне добре да организираме времето си през днешния и утрешния ден. Те ще се окажат може би най-успешните през настоящата седмица, особено ако сте сред тези, на които съдбата ще се усмихне, предоставяйки шансове за реализация на перспективни възможности или награди за положени в миналото усилия.А реализацията им зависи до голяма степен от разумната преценка на време и личен потенциал.
 
Работа и бизнес
Липса на концентрация и ясна мисъл днес, а понякога и какъвто и да е смисъл в решенията и постъпките могат да станат причина за провал и неприятности. Въпреки горепосочените трудности обаче, днес си струва да вложим максимално старание при изпълнение на служебните си задължения. Малки прегрешения, закъснения и неточности които в друго време биха минали незабелязано, сега могат да ви превърнат в черната овца или в отдушник на шефското раздразнение. Малшанс ден преди Слънчево-Юпитеровия тригон, който обещава максимум ползи от шефското одобрение. Ще се възползват от тях решителните и компетентни личности, притежаващи действителни знания и опит, позволяващи им да претендират за истински професионализъм.
 
Здраве, хранене и красота
Денят не е благоприятен за начинания, включително и такива касаещи здравето и външния вид, така че избягвайте експерименти, нови козметични средства и процедури. Желателно е да пиете повече течности и да се погрижите за хидратирането на кожата. Много благоприятен ефект ще имат плодови и билкови маски и тонизиращи козметични средства. Лабораторните изследвания, поставените днес диагнози и назначеното лечение могат да се окажат неясни или напълно погрешни. Най-добре ги отложете за утре.