Първи трейлър на новия „007: Спектър” (ВИДЕО)

„Зрителите ще видят един нов, различен и много променен Бонд” повдига леко завесата режисьорът Сам Мендес

Първият официален тийзър трейлър на новия филм за приключенията на агент 007 вече е публикуван на официалния канал на поредицата в Youtube. И ако се съди по видяното чакаме един наистина невероятен филм.

Добре дошли в новия свят на Джеймс Бонд. Величествена планинска природа, красива Моника Белучи и мистериозен злодей с познат глас. И, разбира се, малко груб и силен главен герой изигран от Даниел Крейг  .

Трейлърът на "007: Спектър" прави силно впечатление дори на тези, които не се интересуват от шпионски драми, а фенове на Джеймс Бонд са в див възторг. Премиерата на новата лента е насрочена за 6-ти ноември.

В историята този път Бонд ще се бори срещу мистериозната организация SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) – Специална изпълнителна агенция по въпросите на контраразузнаването, тероризма, отмъщенията и изнудването.

Режисьорът на филма Сам Мендес  намекна преди време, че този път на Бонд му предстои да реши "дали ще води животът, който винаги е водил, нужна ли му е тази роля, трябва ли да продължава или не.", това означава, че той може би ще подаде оставка. „За да разберете какво ще направи, трябва да гледате филма“, казва Мендес.

Както винаги, в усилията си агент 007 ще бъде подпомаган от „М“, шеф на Бонд, в чийто образ вече се превъплъщава Ралф Файнс, от неговата секретарка мис Мънипени (Наоми Харис) и от шефа на отдела за технически разработки „Кю“ (Бен Уиншоу), пишат британски медии.

„В този филм всички му помагат по своему, рисувайки кариерата и работата си“, пояснява Мендес. „Събитията, които се развиват след случилото се в предишната лента „007: Координати „Скайфол“, показват Бонд като човек, който има по-голям опит от всички тях, и който, както ми се струва, е по-мъдър“, казва още режисьорът на „Спектър“.

 Като цяло в новата лента специален агент 007 не е просто супергерой с нрав на плейбой, а много опитен и мъдър джентълмен.

Междувременно, един от британските букмейкъри реши да обяви залози относно възможността Дейвид Бекъм  да играе ролята на Джеймс Бонд в следващия филм от 007 поредицата. Главната роля за Бекъм във филма се оценява с коефициент 251.

Списъкът на потенциалните кандидати включва британския тенисист Анди Мъри и португалския треньор Жозе Моуриньо. Таблоидите на острова припомнят, че преди време Виктория Бекъм заяви пред The Sun, че иска да види съпруга си в ролята на Джеймс Бонд, тъй като смята, че той е доста стилен и секси.