Петев: Имаме сили и ще се борим

Спорт

29-03-2015, 01:13

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Селекционерът за пореден път заяви, че от вратари не разбира

С оглед на развитието на мача между България и Италия, завършил 2:2, новият ни селекционер Ивайло Петев остана малко разочарован от равенството, но все пак го оцени като безспорен успех срещу тим като „Скуадра адзура”.

„Ако бяхме догонващи и отбележехме както те, щях да съм по-доволен, но с оглед на развитието на мача – има разочарование. Аз съм оптимист за бъдещето на националния отбор.

Момчетата се бореха мъжки и е нормално някои от тях да отпаднат физически. Най-важното е, че имаше хъс”, коментира Петев след мача.

Запитан, защо е предпочел Николай Михайлов пред Владислав Стоянов на вратата, треньорът за пореден път отговори, че от вратари не разбира.

„Аз от вратари не разбирам, има треньор на вратарите. Разбира се, това съм го съгласувал с моя екип и Николай Михайлов пази днес.“

„Няма да ви кажа какво съм им казал след мача, ще си го запазя за мен. Радващо е, че имаше настроение, но има и доста неща за изглаждане. Ще работим и се надявам в следващия мач да изглеждаме по-добре.

Имаме сили и ще се борим. Ако бяхме победили, щях да бъда още по-щастлив. Желанието е да развиваме националния отбор и българския футбол“, допълни Петев.